”Liber”, dar cu client! Taximetrist amendat

În această dimineață, în intervalul orar 06:30-10:30, polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat o acțiune de verificare a siguranței transportului de persoane. În urma abaterilor constatate în această dimineață, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 15.000 de lei, totodată fiind retrase 4 certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI .... Comisari OPC reținuți! Au închis ochii la mâncarea din produse expirate

De exemplu, un taximetrist a fost amendat în Pitești cu 500 de lei deoarece avea lampa specifică în poziția ,,Liber” și aparatul de taxat nu funcționa, deși transporta un client. 

Tot astăzi, doi șoferi au fost amendați cu 290 de lei după ce, în urma unui control, polițiștii rutieri au identificat ”defecțiuni la mijlocul de transport și fără a avea aplicate pe partea din spate limitările de viteză pentru categoria din care autovehiculul face parte.”

CITEȘTE ȘI ... (video) 14 case răscolite în Braşov, Argeş şi Prahova. Lover boy: Seducea fete de liceu


În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate în ziua precedentă, au fost aplicate 247 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI  ... (video) Înțepat de albine și cu fracturi - Un argeșean dus la Floreasca


Având în vedere avertizarea meteorologică de COD PORTOCALIU pentru judeţul Argeş, valabilă în intervalul 27 mai 2021, ora 16:00 – 28 mai 2021, ora 21:00, privind ploi abundente, polițiștii argeșeni recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.