“Let’s Be ECO!” Participă și tu!

“Let's Do It, Romania!” și Garda Națională de Mediu lansează concursul “Let’s Be ECO!”.
În cadrul proiectului vor fi distribuite peste 280 birouri și alocate în urma disponibilizării aproximativ 600 de calculatoare/laptop-uri. Cele mai implicate 40 de școli vor primi aproximativ 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri. Proiectul este organizat de „Let’s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu.
Prima ediție a proiectului de economie circulară "Let’s Be ECO!" va consta într-o competiție dedicată unităților de învățământ din mediul rural. Scopul proiectului este susținerea comunităților din mediul rural prin reutilizarea resurselor.

Activitățile proiectului „Let’s Be ECO!” se vor desfășura în următoarele etape:
1. Înscrierea în concurs - are loc între 10 ianuarie și 27 ianuarie 2017.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere și a unei scrisori de motivație, disponibile pe site-ul www.letsdoitromania.ro. O unitate de învățământ poate participa la proiect doar după confirmarea înscrierii în concurs.

2. Atelierele de reutilizare creativă și creație - se desfășoară începând cu 15 ianuarie și se încheie pe 28

februarie.
Elevii sunt invitați să creeze obiecte din materiale reciclabile și lucrări precum: machete, planșe, desene etc. Aceste activități au scopul responsabilizării elevilor pentru protejarea mediului înconjurător și însușirea corectă a conceptului de deșeu. Creațiile se trimit sub formă de fotografii la adresa de email concurs@letsdoitromania.ro.

Cele mai implicate 40 de școli vor primi aproximativ 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri.