Salvatorii argeșeni - sprijin pentru familiile greu încercate de soartă

UPDATE, 29 martie:

În cursul acestei luni, voluntarii și pompierii de la ISU Argeș au oferit o lecție de viață. Au donat sânge, promițând că valoarea bonurilor primite în urma acțiuni de donare vor merge către mai multe persoane greu încercate de viață.

Astfel, ”voluntarii și cadrele inspectoratului au făcut cumpărături ce au constat în produse alimentare,  în valoare de peste 1500 de lei, pe care le-au dăruit,  din suflet, unor persoane din localitățile Poiana Lacului, Căteasca și Pitești. 

Cazurile au fost alese în urma consultării cu persoane abilitate, care sprijină frecvent astfel de persoane  (jurnaliști,  preoți, asistenți sociali).
Recunoaștem,  ne-a fost foarte greu să  alegem, pentru că  sunt multe familii care ar avea nevoie de o mână de ajutor,  dar promitem că  nu ne vom opri aici și astfel de acțiuni vor continua. 
Mulțumim voluntarilor pentru implicare! Au demonstrat că  au înțeles foarte bine noțiunea de voluntariat, că împreună suntem MAI puternici, că  putem contribui pentru ca societatea să se așeze pe un făgaș mai bun.”,
a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvând al ISU Argeș.

Salvatorii argeșeni susțin viața, donând sânge. Astăzi, voluntari și militari din structura Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș,  în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au oferit un strop de viață. Acțiunea voluntarilor ISU Argeș nu se oprește aici, bonurile primite în urma donării de sânge vor fi transmise mai multor familii defavorizate.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Patron de 37 de ani, a murit pe loc - Străpuns în inimă de o așchie

Gestul pompierilor este și un îndemn pentru locuitorii județului să vină să doneze.