Le oferim toată afacerea la cheie, cu o investiție extrem de mică și atractivă

Diana Pânzari, proprietarul afacerii de producție Gora Art Mobila, dezvoltă la acest moment unul dintre cele mai dinamice businessuri din industria de mobilier din Argeș și din regiune, axându-se extrem de puternic pe încurajarea producției autohtone și pe educarea sistemului de consum în favoarea investitorilor din România și a mărfurilor de calitate produse pe teritoriul țării noastre. 
Tinerețea și creativitatea managerului argeșean se reflectă în proiecte noi care urmează unor alte proiecte noi, în diversificarea permanentă a tipului de servicii asociate producției de mobilier și într-o abordare de marketing dinamică și axată de nevoile reale ale clienților. 

 



  Acum un an vorbeam despre Gora Art Mobila, producător local de mobilier din MDF și PAL. Astăzi, vorbim despre posibilitatea de a produce mobilier din lemn masiv, despre un program de francize Gora Art gândit la nivel național, despre mobilier personalizat, pictat, despre proiecte sociale... Foarte mulți pași înainte, foarte rapidă dinamica... Cum reușiți?


- Când le înșiruiți astfel par, într-adevăr, foarte multe proiecte, dar atunci când faci asta cu pasiune, când te trezești în fiecare zi gândindu-te cum poți dezvolta ceea ce este „copilul tău de suflet”, o afacere în care crezi și în care investești foarte multă energie și foarte multă muncă, toate aceste par și sunt evoluții firești. 

 


 Ce anume alimentează această energie și această încredere în a investi permanent pe piața din România, de care cei mai mulți fug sau se feresc?


- Noi credem foarte mult în faptul că vom reuși - împreună cu partenerii din producția românească - să convingem consumatorii că merităm prima șansă în opțiunile domniilor lor. Și nu doar pentru că este firesc și benefic să încurajăm cu toții producția „made în România”, ci pentru că această industrie națională trimite în piață produse de calitate și servicii conexe care denotă, într-adevăr, respect față de clienți. Cumpărând sau comandând produse venite din export, te privezi pe tine, în calitate de consumator, de contactul direct cu producătorul și de realizarea unui mobilier care să fie „făcut pentru tine”, de garanții cu adevărat eficiente, de timpul de reacție corect, de servicii de montaj, de întreținere, modificări etc. Mai ieftin se dovedește de cele mai multe ori ca fiind mult mai scump, iar mobilierul nu trebuie să se numere niciodată printre produsele a căror calitate și durabilitate nu contează. 

 


 Acesta fiind dezideratul, ce presupun, efectiv, noile proiecte?


- Mobilierul modern, realizat din MDF sau PAL, reprezintă de foarte mulți ani o opțiune pentru piața românească. Permite o varietate de modele, forme și culori, iar atunci când este realizat din materiale de calitate, certificate internațional, este într-adevăr o soluție foarte viabilă atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru destinații office sau administrative. Nu puțini sunt însă clienții noștri care iubesc  mult mai mult lemnul, durabilitatea istorică a acestuia și linia clasică veșnic nemuritoare. Am căutat așadar și am reușit în cele din urmă să putem realiza mobilier în România pentru ambele categorii de clienți, reușind să repunem în mișcare o linie de producție de mobilier din lemn masiv care, pe fondul greutăților și fluctuațiilor financiare din ultimii ani, risca să se piardă în insolvență. Acest parteneriat, care este și un proiect de suflet, ne va permite să producem de la mobilă rezidențială la scări și balcoane, toate din lemn masiv. 
Franciza Gora Art Mobila este unul dintre cele mai ambițioase demersuri pe care le-am lansat. În esență, dăm șansa unor antreprenori care sunt la început să drum să lanseze propriile magazine, propriile zone comerciale, oferindu-le servicii care includ: amenajarea spațiului, stocul de mobilă necesar prezentărilor, capacitatea de a livra (exact în aceleași condiții în care livrăm și noi) mobila comandată de clienți, serviciile efective de producție mobilier, transport, montaj, consultanță permanentă, publicitate, prețuri de vânzare identice cu ale producătorului. Practic,  toată afacerea este la cheie, iar investiția în franciză este una extrem de mică, atractivă, care în mod normal niciodată nu ar putea fi suficientă unui antreprenor să  deschidă propria afacere, mai ales în domeniul producției de mobilier.

 


 Mobila personalizată, pictată... sună atât de frumos și de aproape de client.


- Exact asta ne-am propus! O mobilă cu poveste, cu personalitate, cu mesaje sau desene, de la cele cu motive tradiționale la cele florale, o mobilă care să transforme spațiul pe care îl îmbracă într-o încăpere cu puternică amprentă personală, care să constituie un cadou ideal pentru un început de drum, care să aducă veselie, culoare și poveste în camerele copiilor, tradiționalism acolo unde acesta este parte din decor, dragoste și intimitate în dormitoare, elemente-cheie de identificare la nivelul birourilor, recepțiilor sau altor spații office. Așa cum v-am spus, chiar ne dorim să fim foarte aproape de client, de dorințele și personalitatea fiecărui om care ne trece pragul, să-l mulțumim. Să revină, să ne recomande... Gora Art Mobila înseamnă mobila pentru dumneavoastră, într-o consultare permanentă cu dumneavoastră. 



Produsele și seviciile Gora Art Mobila pot fi descoperite direct în Pitești, str. Calea Câmpulung, nr. 1D. Pentru detalii, programarea unor întâlniri individuale, informații despre sistemul de franciză care vă poate lansa într-o afacere nouă, frumoasă și profitabilă, apelați: 0743.291.291.