LaScule.ro: Preț special la mașina de înșurubat și găurit, marca Metabo

Preț special la mașina de înșurubat și găurit, marca Metabo! Grebo 2003 a pregătit o super ofertă pentru tine, putând fi achiziționtă la prețul de 565 de lei în loc de 745 de lei. Comenzile pot fi date în showroom-ul de prezentare cu vânzare, din Pitești, denumit „LA SCULE” sau accesând  LASCULE.RO.

Promoția este valabilă în limita stocului disponibil.De asemenea, oferta magazinului cuprinde o gama larga de produse, precum : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai.
 
Pe lascule.ro găseşti o gamă largă de produse, precum : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai. Dacă vrei să le vezi pe viu şi să primeşti şi referinţe sau sfaturi utile, poţi vizita show-roomul din Mărăcineni, str. Calea Câmpulung, nr. 647. Tel. 0740.003.344