LaScule.ro – partener pentru afacerile demarate cu fonduri europene

Start-upurile sau orice alte proiecte pe fonduri europene necesită parcurgerea unui drum sinos. Una dintre etape o reprezintă întocmirea unui plan de afaceri, în care trebuie trecute, la liniuţă şi cu exactitate, preţul produselor şi al echipamentelor necesare lansării afacerii, pentru a şti, cu exactitate, de ce ai nevoie. Pare simplu, dar când începi să cauţi oferte şi să le aşezi pe hârtie, lucrurile încep să se complice, unde mai pui că nu există garanţia că rămâi la acel preţ aşezat în planul de afaceri. Însă, dacă alegi un parteneriat cu un furnizor serios, care îţi poate oferi sfaturi despre ce să alegi, dar şi să îţi securizeze preţul, deja simţi că te afli pe calea cea bună şi ai un sprijin cert. 


Dacă ai de gând să aplici pentru o asemenea finanţare şi te orientezi către un mic atelier de vopsit, un service, un atelier mecanic sau de reparaţii, La Scule, firmă cu magazin de desfacere în Mărăcineni, îţi poate veni în ajutor. După cum ne-a declarat Bogdan Grecu, reprezentantul societăţii, La Scule este deschis pentru asemenea proiecte derulate pe fonduri europene. „Suntem parteneri pe asemenea afaceri şi ne propunem să devenim şi pentru alţi antreprenori parteneri de drum. Putem deveni furnizori principali de echipamente şi utilaje pentru firme ce au ca domeniu de activitate producţia, vulcanizări, service-uri, noi deţinând o gamă extrem de variată de produse, de la elevator, până la cea mai mică sculă de mână.”, a explicat Bogdan Grecu.


Pentru a executa un plan de afaceri real, cu costuri corecte, La Scule îți poate face oferte de preţ, demonstraţii, dar îți poate oferi şi foarte multe sfaturi referitor la echipamentele care se potrivesc afacerii pe care vrei să o deschizi. Vei avea un mare ajutor în a identifica condiţiile pe care trebuie să le întrunească reperele ce fac obiectul investiției. La modul cel mai sincer, dacă ați trecut pragul magazinului, o să realizezi că ai dat de nişte persoane care au răspuns la orice întrebare a ta, care îşi cunosc foarte bine fiecare echipament şi ustensilă pe care o deţin în magazin, şi, dacă ai nevoie de ceva ce nu se află în oferta lor, cu siguranţă îţi pot face rost. 


La Scule are cam tot ce îţi trebuie într-un atelier sau pe un şantier, de la compresoare, scule pneumatice, scule electrice, aparate de sudură, generatoare de curent, compactoare, până la scule de mână şi echipamente de protecţie. Show-roomul cu vânzare se află pe Calea Câmpulung, nr. 647, tel. 0740 003344.