Lactate Brădet - Din lapte românesc, potrivite cu suflet, prin grija familiei noastre

La poalele munţilor Făgăraş, într-o zonă renumită pentru tradiţia produselor gastronomice bune, realizate după rețete tradiționale, se găseşte fabrica Lactate Brădet.  Aici iau naştere zilnic produse care au la bază laptele proaspăt de la vaci crescute în fermele din România. Prepararea acestora reprezintă continuarea unei tradiţii vechi de mai bine de jumătate de secol, Brădetul fiind localitatea de care se leagă identitatea celebrului şi deliciosului caşcaval cu acelaşi nume. Pentru a asigura continuarea tradiţiei, unitatea are în producţie și acest sortiment, realizat şi atestat ca produs tradiţional.

Calitatea şi gustul produselor sunt date de cele trei elemente naturale deosebite specifice zonei: apa cristalină, aerul pur şi iarba hrănitoare. Specialiştilor Lactate Brădet le este mult mai uşor astfel să îşi îndeplinească misiunea de a satisface nevoile de bază ale consumatorilor, să realizeze produse gustoase și sănătoase.

Societatea care produce lactate Brădet a fost înfiinţată, în anul 2001, de familia Badea. An de an, cu perseverență și pasiune, au apărut noi și noi produse sub brandul Brădet, care s-au bucurat de un real succes imediat de la lansare,  ajungând rapid în topul celor mai apreciate şi consumate alimente de gen din industria națională.

Pentru a se menţine la standarde de calitate europene, dar și la nivelul așteptărilor venite dinspre consumatori, Lactate Brădet investeşte permanent în modernizarea și perfecționarea procesului de 
producție, acordând o atenție la fel de mare aprovizionării cu materie primă proaspătă din fermele autorizate. Produsele marca Lactate Brădet se disting prin calitatea superioară, gustul şi aroma desăvârşite, modul de prezentare şi ambalajul atrăgător. Lactate Brădet se adresează  segmentului de piaţă tradiţional şi acoperă majoritatea grupelor de produse: lapte de consum, iaurturi, sana, lapte bătut, smântână, brânzeturi, cărora li se adaugă deliciosul şi vestitul caşcaval de Brădet.

În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, pronderea cea mai mare o deţin vânzările în zonele Argeş, Bucureşti, Craiova, Braşov, Vâlcea, acolo unde produsele au o piaţă de desfacere ritmică. Produsele de la fabrica de lactate Brădet se găsesc însă inclusiv pe plan internaţional în țări precum Italia, Anglia, Spania, Germania, Cipru, Belgia.


Pentru a fi mai aproape de clienţii fideli şi pentru a le oferi argeşenilor produse sănătoase, dar şi experienţe gastronomice de neuitat Lactate Brădet are în centrul Piteştiului propriul magazin. Produsele „vedetă” ale unităţii de desfacere sunt brânzeturile alături de produse tradiţionale româneşti. Magazinul Brădet este situat pe bdul I.C. Brătianu la parterul complexului Fortuna (vizavi de pasajul Magnolia).


SC BRĂDET SRL – Piteşti, jud. Argeş, str. Bogdan P. Haşdeu, nr. 14. 
Telefon: +40 248 222 604, +40 730 390 506