Veste tristă în comunitatea argeșeană! Norbert s-a stins din viață

O veste tristă a cutremurat comunitatea argeșeană. Din nefericire, Norbert Papp Dragomir, tânărul din comuna Moșoaia care se lupta cu o tumoare localizată în cavitatea bucală, a murit. Argeșeanul de 31 de ani s-a stins din viață noaptea trecută, după ce luni de zile a luptat cu boala. 

Totul a început de la un punct negru, minuscul, apărut la o măsea.  A crescut cu timpul și nici un tratament din România nu l-a ajutat. Singura speranță a fost într-o clinică din Israel, unde putea urma un tratament revoluţionar al cancerului de piele (terapia TIL).

Din păcate, însă, starea de sănătate a tânărului s-a agravat. În ciuda eforturilor, Norbert a plecat dintre noi.

O campanie umanitară a fost organizată pentru salvarea lui, iar oameni cu suflet mare au donat bani pentru a-l ajuta pe Norbert să urmeze tratamentul din Israel, care se ridica la suma de 215.000 dolari. S-au strâns peste un milion de lei pentru salvarea lui, iar mulți oameni publici din județul Argeș s-au implicat în această campanie umanitară.

„ Totuși efortul tuturor nu a fost in zadar, i-am oferit o speranța, iar acum familia poate dona banii strânși cu ajutorul atâtor oameni frumoși pentru o alta cauza, unde poate nu va fi prea tarziu. E cumplit, dar cateodata viața cuiva se cuantifica in bani”, a transmis procurorul argeșean Antonia Diaconu.

Echipa Sursa Ta transmite condoleanțe familiei tânărului.