Bătaie în fața unui club de manele! Un bărbat în spital, altul reținut

UPDATE:

Potrivit anchetatorilor, scandalul a avut loc chiar la ieșirea unui local în care cei doi petrecuseră câteva ore. Imediat după ce a fost lovită, victima a fost dusă la spital, dar nu a rămas internată. După câteva zile, pe data de 8 august, s-a intors la spital. Bărbatul a fost băgat direct în sala de operații. În timp ce bărbatul snopit în bătaie, potrivit specialiștilor, are nevoie de multe zile de îngrijire medicală, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Criminaliștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor Secței 4 Poliție Pitești au identificat un bărbat de 31 de ani din municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Cel în cauză este bănuit că, în cadrul unei conflict spontan petrecut la intrarea într-un local din municipiu, în noaptea de 4 spre 5 august a.c., ar fi lovit pe un alt bărbat, cauzându-i leziuni apreciate de medicii legiști ca fiind de natură a-i pune în primejdie viața. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.