La Stolnici sunt angajate proiecte de anvergură pentru următorii 4 ani

În ultimii 4 ani s-au făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte infrastructura de utilităţi a comunei Stolnici. Câteva proiecte consistente din punct de vedere al costurilor, dar şi al complexităţii se află acum în proceduri, urmând a fi implementate în anii următori. 


„Ne aflăm la câteva zile distanţă de alegerile locale şi este momentul să ieşim la vot. Este o sesiune de alegeri atipică, însă este nevoie ca toţi cetăţenii din Stolnici să îşi exercite dreptul la vot, pentru a îşi exprima opţiunea în mod democratic. În plus, trebuie să fim conştienţi că se fac eforturi suplimentare pentru organizarea alegerilor locale în condiţii de siguranţă, pe care le vom respecta cu stricteţe. 
Doresc să mulţumesc cetăţenilor pentru încă patru ani în care am conlucrat întru dezvoltarea localităţii Stolnici şi pentru girul pe care mi l-au acordat în iunie 2016. Consider că prin activitatea mea şi a aparatului administrativ nu i-am dezamăgit şi îmi exprim încrederea că şi de pe 28 septembrie încolo vom lucra tot împreună. Stolnici are o nevoie de continuarea proiectelor de anvergură pe care le-am demarat, cum este reţeaua de gaze. Suntem într-un stadiu foarte avansat cu SF-ul pentru gaze. Nu suntem traversaţi de nicio conductă de gaze, aşa că noi mergem în asociere cu Lunca Corbului şi Săpata, deoarece în Lunca Corbului este o conductă la care ne putem lega, fiind cea mai apropiată. De asemenea, comuna este prinsă într-un proiect uriaş derulat de Apă Canal 2000 SA, fiindu-ne alocaţi 7.136.000 de euro pentru reabilitare, modernizare şi extindere reţea de apă şi canalizare pe toată comuna. Sunt alocate fondurile şi ştiu 100% că se va implementa proiectul. După ce se vor încheia şi aceste lucrări, voi mai avea de asfaltat uliţele principale, pe care locuieşte un număr destul de mare de familii. Voi face atunci un proiect pentru a atrage fonduri de circa 2 milioane de euro. În prezent, tot ce este drum comunal este asfaltat şi modernizat. 
Totuşi, mai sunt multe de făcut şi ne angajăm să identificăm sursele necesare de finanţare pentru a ne începlini obiectivele propuse. Pe 27 septembrie aveţi puterea de a decide continuarea şi implementarea acestor proiecte!”, este mesajul transmis de către primarul Sevastian Pupăză-Roşu.