La noi în oraș, mai tare ca la mare! În rochii pe litoral, în fundu' gol la Pitești! 

La mare s-au purtat rochite si pantaloni scurti, in minivacanta de 1 Mai, iar la Pitesti atmosfera a fost atat de incinsa incat mai multe tinere si-au ridicat fustele si au ramas in chiloți aproape inexistenti. 

Da! Facem referire la cea mai veche meserie din lume care se practică încă pe marginea stră­zii. 

CITEȘTE ȘI ... Arde un depozit de furaje la Corbeni

Cele doua tinere din imagine au fost pozate de un sofer care a trecut prin zona Podul Viilor. Nu s-a putut abtine la vederea blondei si brunetei si le-a pozat pe tinere, pentru a pastra vie cat mai mult timp amintirea momentului. Evident, pastrate pentru sine, imaginile nu ar fi starnit invidie, asa ca barbatul a postat pe internet pozele care au adunat sute de reactii. Asa s-a aflat ca tariful practicat de tinerele care si-au lasat formele la vedere in plina strada, mai-mai sa le distraga atentia șoferilor de la condus, e de 50-60 de lei. Evident, cu cat pretentiile amatorilor de sex pe bani cresc, cu atat creste si pretul. Mai in gluma, mai in serios, barbatii recunosc ca fetele din imagine isi merita banii, iar pentru cei care nu dispun de timp si nu au iubite, "prostituate ca blonda si bruna sunt potrivite sa fie la orice colt de strada". 

CITEȘTE ȘI ... Imagini filmate pe A1! Cursă infernală spre casă

Politistii nu sunt de acord cu acest aspect. Astfel, in minivacanta de 1 Mai, in zona Podul Viilor şi  Strada Depozitelor, locurile din Pitesti cele mai cunoscute pentru practicarea prostitutiei, au fost aplicate 14 amenzi in valoare totala de 7 000 de lei.  Evident, chiar şi amendate, fe­meile uşoare se vor întoarce, cu siguranta, să facă bani din vânzarea de plă­ceri trupeşti.