La mulți ani, Ramada Pitești! 6 ani de performanță în turism și evenimente!

Ramada Pitești aniversează astăzi 6 ani de la deschiderea oficială.

Considerat una dintre cele mai mari investiții din domeniul turismului în regiune (20 milioane de euro), brand al lanțului Wyndham Hotels, dar proprietate a investitorilor din județul nostru, Ramada a urcat rapid în topul unităților de cazare care definesc Piteștiul, dezvoltând în paralel o componentă puternică în materie de organizare evenimente, atât corporate, cât și private. Activitatea este completată, la 6 ani de la deschidere, de clubul Mon Arch, de cofetăria Twist și de serviciile de cattering în cadrul cărora echipa hotelului asigură evenimente impecabile în afara unității, în locații alese de client.

Hotelul, ridicat pe o suprafaţă de 19 000 de metri pătraţi dispune de peste 135 spatii de cazare (standard queen, standard twin, executive queen, executive twin, junior suite, apartament, apartament prezidential), 7 sali dotate cu aparatură de cea mai înaltă calitate și o performanță deosebită, centru spa Welness Jad Club unde se găsesc sala de fitness, jacuzzi, saună, masaj, cosmetică.

La deschiderea hotelului, 12.000 de oameni au aplicat pentru cele 135 de posturi disponibile atunci. Astăzi, aparatul Ramada este mult mai numeros, iar mare parte din personal este specializată la nivelul școlilor de turism din Romania și din Europa.

În acești 6 ani, Ramada Pitești a devenit nu numai un hotel de top, ci un important centru pentru zona de business din sudul țării. Toate companiile mari din Argeș și din regiune și-au legat numele, în calitate de clienți, de serviciile oferite de hotel, atât în materie de cazare, cât și în materie de evenimente.

La nivelul industriei de turism, unitatea din Pitești a obținut, de la an la an, tot mai multe premii naționale și - deși este una dintre cele mai tinere din lanțul Ramada - este considerată cea mai performantă din România. Pe baza criteriilor din domeniu, de la respectarea condițiilor stricte ale brandului până la nivelul de satisfacție măsurat al clienților, de la gradul de rezervare prin platformele de specialitate  (cel mai ridicat din Pitești) la evaluările obținute în competițiile de turism, Ramada Pitești s-a impus deja nu numai în județ și în regiune, ci la nivel national.

Hotelul este condus, din prima zi, de către Denisa Dumitru, exponent a generației tinere de oameni de afaceri, manager care a confirmat- prin proiectul Ramada Pitești – că și în România și, mai ales în provincie, se poate face turism de business la cele mai inalte cote.

Planurile de dezvoltare continuă, Ramada anunțând pentru primăvara anul viitor deschiderea unui centru ultra-modern de evenimente în Parcul Lunca Argeșului. Ca o confirmare a reputației și a reușitelor de până acum, centrul respectiv este rezervat deja, înainte de a fi construit, pentru fiecare zi de sâmbătă a anului 2018.

Azi, la 6 ani de la deschiderea oficială, hotelul s-a alăturat portofoliului de embleme ale orașului reședință de județ și merită cele mai frumoase urări de “La mulți ani”, cu performanțe, clienți satisfăcuți și servicii de excepție!