LA MULȚI ANI, ALEXANDRU SILVEANU! Exemplu de muncă și dăruire!

Alexandru Silveanu împlinește astăzi 13 ani, ocazie cu care dorim să-l felicităm pentru performanţele sale in fotbal, pentru eforturile şi dedicaţia depuse, pentru faptul că munceşte enorm şi işi sacrifică tot timpul pentru pasiunea sa şi pentru şcoală.

Alexandru și-a descoperit pasiunea pentru fotbal la numai 7 ani, când a început să practice acest sport la clubul de fotbal Dănuț Coman din Pitești, avîndu-l ca idol chiar pe Dănuț Coman. Admiraţia pentru Coman l-a motivat extrem de mult şi l-a determinat pe Alexandru să opteze pentru a fi portar.

În timp, s-a remarcat prin talentul de care dă dovadă și astfel a ajuns să fie promovat la o grupa de copii și juniori superioară ca vârstă, Juniori Republicani B 2000. Aici îl are ca antrenor pe Mihăiță Ianovschi, cel care îl ajută şi il susţine să își dezvolte talentul și abilitățile de portar. 

Alex este și un elev muncitor, acesta își dă interesul pentru a avea note cât mai mari și la școală, el este elev în clasa a VII-a, la Școala Nr.11, Mihai Eminescu. Copilăria și-a petrecut-o muncind din greu la antrenamentele zilnice şi, în vreme ce alți copii de vârsta lui se distrau şi se bucurau de copilărie, Alexandru şi-a canalizat toate eforturile spre pasiunea sa, fotbalul, şi spre şcoală.

Alex nu este singur la părinți, acesta mai are o soră geamănă pe nume Alicia, care îl susține foarte mult în ceea ce face. Noi le urăm LA MULTI ANI lui Alexandru şi Aliciei şi le dorim impliniri pe toate planurile şi multă fericire.