La loc comanda! Deputatul Nicolae Georgescu s-a întors în PSD!

În luna aprilie, deputatul PSD de Argeș Nicolae Georgescu anunța că se alătură partidului înființat de Daniel Constantin și Victor Ponta, PRO România. 

Astăzi, „după trei săptămâni de reflecție” Nicolae Georgescu a anunțat, însă, că se întoarce în PSD. Acesta punctează că nemulțumirile sale nu pot fi puse în balanță cu rolul major al conducerii PSD Argeș.

„După trei săptămâni de reflecție, am înțeles, mai bine mai târziu decât niciodată, faptul că mandatul de deputat obținut în 2016 reprezintă expresia votului dat Partidului Social Democrat de către cetățenii din județul Argeș. 

Consider că decizia de trecere la o altă formațiune politică reprezintă o formă de distorsionare a votului din Parlamentul Romaniei și că, ceea ce înseamnă reprezentativitatea cetățenilor, se anulează. 

De asemenea, nemulțumirile punctuale și personale nu pot fi puse în balanță cu rolul major al conducerii PSD Argeș, al tuturor primarilor PSD din județ, al reprezentanților de organizații, al celei mai mari și puternice organizații PSD, cea a Municipiului Pitești, în alegerea mea ca deputat.

Drept urmare, începând de astăzi, mă regăsesc în organizația municipală a PSD Pitesti și vreau să reprezint, prin votul meu, așa cum am făcut-o de la începutul mandatului până astăzi, fără nicio sincopă, interesele celor care mi-au dat votul, ale tuturor cetățenilor județului Argeș”, a transmis deputatul Nicolae Georgescu.