La Lexford Castel se bea Apa Kangen, cea mai buna apă de băut din lume!

Consumul zilnic de apă este vital pentru sănătatea noastră. Apa transportă substanțe nutritive în celule, ajută la digestie, elimină toxinele, ajută la prevenirea durerii de cap și a oboselii și chiar poate ajuta la scăderea sau întreținerea în greutate. Corpurile noastre sunt de până la 75% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru sănătatea noastră.

CITEȘTE ȘI ... Procurorul Daniela Lupu a ieșit la pensie!


Cătălin Gherzan, managerul școlii și grădiniței Lexford Castel, investește în sănătate și calitatea vieții. Astfel, în incinta unității de învățământ a fost montat un aparat pentru consumul de Apa Kangen, cunoscută a fi cea mai buna apă de băut din lume.

CITEȘTE ȘI ... Și-a găsit mama biologică după 24 de ani. Femeia este din Argeș

Apa alcalină Kangen încărcată cu ioni negativi, având un efect puternic antioxidant, curățând radicalii liberi și neutralizând substanțele toxice din organism, va fi folosită în prepararea meniului, spălarea fructelor și legumelor, dar și pentru consum.

CITEȘTE ȘI ... Sâmbătă: Liber la vaccinare fără programare!


”De astăzi în incinta Lexford Castel, se folosește una dintre cele mai bune ape de băut din lume. Cu ceva vreme în urma Cătălin îmi povestea despre schimbările în bine pe care ar vrea să le facă în viata lui și astfel sa fie un exemplu pentru oamenii din jurul său. A făcut prima schimbare, cea mai simpla și fireasca, consumul unei ape de calitate. Astfel a luat decizia achiziționării ionizatorului de apa Kangen și de a face parte din echipa....  Copiii, alături de cadrele didactice, vor avea posibilitatea de a consuma o apa sigura. 
Bea, simte și împărtășește!
Change your water change your life!”, a declarat Nicolae Georgel Diniași, distribuitor al Enagic Kangen Water.