La Jupiter City poți face cumpărături în siguranță și te bucuri de super reduceri

De indata ce autoritatile au permis redeschiderea centrelor comerciale, au fost luate toata masurile impuse astfel incat iubitorii de shopping sa poata relua aceasta activitate in siguranta! In plus, magazinele din Jupiter City au in aceasta perioada super reduceri! Acum este momentul potrivit pentru a va achizitiona produsele dorite la preturi reduse cu pana la 70%.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în România | 27.296 cazuri de persoane infectate și 1.667 decese

Majoritatea brandurilor prezente aici, multe in exclusivitate in Pitesti, au preturi mult reduse sau au pregatit oferte speciale: Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Penti, Sephora, New Yorker, Intersport, Nissa, Mizar, Poema, LC Waikiki, Colin’s, Musse, Optiplaza, Orsay, Secuiana, Diferit, Ribbon, Coccodrillo si in general toate magazinele prezente in Jupiter City.

Incaltari la preturi imbatabile, dar si foarte buna calitate, poti achizitiona din CCC, Benvenuti, Salamander, Marelbo sau Catali, toate prezente in Jupiter City. Chiar si jucariile cele mai cool au preturi speciale in Noriel sau Carrefour. Iar pentru mobila si decoratiuni, atat Mobexpert, cat si Casa Rusu au pregatit reduceri de sezon.

CITEȘTE ȘI ... Vremea până pe 12 iulie: Temperaturi resimţite de peste 40 de grade Celsius

Va invitam si va asteptam la shopping, reamintindu-va sa respectati recomandarile autoritatilor in aceasta perioada.

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in incinta Jupiter City!
Temperatura este masurata la intrarea in centrul comercial.
Solutiile dezinfectante sunt puse la dispozitia clientilor la intrarile centrului comercial si in hipermarket, dar si in cadrul mai multor magazine ale centrului comercial.