La Jupiter City poți face cumpărături în siguranță!

La Jupiter City, sanatatea si siguranta, atat in ceea ce ii priveste pe clienti, cat pe angajatii centrului comercial, sunt pe primul lor.

- Purtarea mastii de protectie este obligatorie in incinta Jupiter City, atat pentru clienti, cat si pentru angajati, reprezentantii serviciului de paza verificand periodic respectarea acestei masuri de siguranta!
- Solutiile dezinfectante sunt puse la dispozitia clientilor la intrarile centrului comercial si in hipermarket, precum si la intrarea in magazinele prezente in Jupiter City.
- Temperatura este masurata la intrarea in centrul comercial.


Si pentru stim ca shoppingul este una dintre placerile nevinovate ale tuturor, functionand de multe ori ca terapie mai ales in situatii de stres, cu atat mai mult cu cat acum ne dorim sa ne bucuram de vechi si dragi obiceiuri, majoritatea brandurilor prezente in centrul comercial Jupiter City, multe in exclusivitate in Pitesti, au preturi mult reduse sau au pregatit oferte speciale: Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Penti, Sephora, New Yorker, Intersport, Nissa, Mizar, Poema, LC Waikiki, Colin’s, Musse, Optiplaza, Orsay, Secuiana, Diferit, Ribbon, Coccodrillo si in general toate magazinele prezente in Jupiter City.

 

Incaltari la preturi imbatabile, dar si de foarte buna calitate, poti achizitiona din CCC, Benvenuti, Salamander, Marelbo sau Catali, toate prezente in Jupiter City.

 

Chiar si jucariile cele mai cool au preturi speciale in Noriel sau Carrefour. Iar pentru mobila si decoratiuni, atat Mobexpert, cat si Casa Rusu au pregatit super reduceri de sezon.

 

Aveti motive suficiente sa mergeti la shopping, dar insistam sa respectati recomandarile autoritatilor in aceasta perioada.