La Jupiter City găsești tot ce ai nevoie pentru reînceperea școlii și/sau reîntoarcerea la birou!

Ne pregatim cu totii pentru intoarcerea la scoala, intoarcerea la birou si in general pentru intoarcerea la ceea ce conteaza pentru fiecare dintre noi.

La Jupiter City gasiti TOT CE AVETI NEVOIE dintre cele necesare acestei perioade, asa ca sunteti asteptati cu totii la shopping in siguranta. Dacă v-ati hotarat sa faceti o vizita sigur veti gasi ofertele potrivite pentru voi!

MOBEXPERT s-a pregatit cu reduceri de pana la 42% la mobilierul pentru copii, Intersport are super oferte atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, hipermarketul Carrefour s-a aprovizionat si este gata de scoala!

La CCC gasiti o intreaga colectie #BackToSchool: 30% discount la rucsacuri, 20% discount la gama de pantofi sport!

Iar acestea sunt doar cateva exemple! Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Orsay, Benvenuti, Colin’s, MUSSE, Coccodrillo, Junior, Catali, Optiplaza, Poema, Mizar, Salamander, Decathlon, Media Galaxy sunt magazinele pregatite ca voi sa fiti pregatiti!

In plus, multe dintre magazinele prezente in Jupiter City inca mai au REDUCERI de preturi la articolele de vara!

Inca nu stim cum si in ce conditii scolile si institutiile de invatamant isi vor relua activitatea. Dar stim sigur ca educatia, procesul de invatare, trebuie sa isi urmeze cursul.

Nelson Mandela spunea: “Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.” Sa fim pregatiti sa schimbam lumea in bine!


La Jupiter City, sanatatea si siguranta, atat in ceea ce ii priveste pe clienti, cat si pe angajatii centrului comercial, sunt pe primul loc.

- Purtarea mastii de protectie este obligatorie in incinta Jupiter City, atat pentru clienti, cat si pentru angajati, reprezentantii serviciului de paza verificand periodic respectarea acestei masuri de siguranta!
- Solutiile dezinfectante sunt puse la dispozitia clientilor la intrarile centrului comercial si in hipermarket, precum si la intrarea in magazinele prezente in Jupiter City.
- Temperatura este masurata la intrarea in centrul comercial.

Aveti motive suficiente sa mergeti la shopping, dar trebuie sa respectati recomandarile autoritatilor in aceasta perioada.