La Curtea de Argeș se va construi un nou Lidl

În ultimii ani, retailerul german Lidl a ajuns sa aiba în România 261 de magazine, compania ducând o campanie agresiva de expansiune în Europa de Est, iar nemții nu se opresc aici, ci construiesc în continuare.

CITEȘTE ȘI ... Controale mixte pe autobuzele Publitrans


De curând, Imobiliare România Management și-a anunțat intenția de a deschide un nou magazin în județul Argeș. Firma este titulara a proiectului „Construire imobil cu regim de înalțime parter cu funcțiunea de magazine retail, amenajare parcaje la sol, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, amplasare semnale publicitare, ziduri de sprijin, împrejmuirea terenului, branșare la utilitați, amplasare post trafo, amenajare acces auto și pietonal, organizare de șantier”, în municipiul Curtea de Argeș. 

Noul magazin ar urma sa fie ridicat pe strada Barajului din orașul Basarabilor. La acest moment, investitorul se afla în etapa de anunțare a deciziei de încadrare de catre Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, iar proiectul se va finaliza cel mai probabil pâna în vara acestui an.
 

Sursa: saptamanalul ancheta