L-ai visat pe Moș Crăciun? Vezi semnificația visului

Dacă în noaptea de Ajun ți-a apărut în vis Moș Crăciun, se spune că e un semn, o atenţionare pentru a fi mai bun, mai iertător şi mai darnic. Spiritul Crăciunului este şi despre a dărui, de a face un bine fără să te aştepţi la nimic în schimb, deci, este o idee bună să faci şi tu asta.  

De asemenea, cei care îl visează pe Moş Crăciun în noaptea de Ajun se spune că vor avea avea parte de un ajutor nesperat şi ar putea fi un semn al intervenţiei sau protecţiei divine. Oricum ar fi, se spune că este un semn pozitiv. 

Ce înseamnă Moş Crăciun în vis
Însă, dacă în vis îţi apare o persoană dragă, pe care o recunoşti, costumată în Moş Crăciun, înseamnă că îţi doreşti ca lumea să se poarte frumos cu tine. Moş Crăciun în vis mai înseamnă dorinţa de a fi ocrotit, recompensat, apreciat şi iubit.

Tot de Ajun există anumite superstiţii şi obiceiuri, pe care credincioşii le respectă cu sfinţenie.

Astfel, de Ajun, nimeni nu are voie să bea rachiu, întrucât se spune că acesta a fost inventat de diavol, așa că nu trebuie să aibă întâietate în fața tuturor celorlalte bucate.

În plus, în această zi specială nu trebuie să dai sau să împrumuți nimic din casă, pentru că riști ca odată cu lucrurile să te părăsească și norocul.

De asemenea, tot ceea ce faci, bun sau rău, se va răsfrânge astăzi asupra ta, așa că nu sunt îngăduite pizma și supărarea, certurile și loviturile.

 

 

 

Sursa: observator.tv