Veste bună! Andrei a fost găsit!

În dimineața zilei de 20 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, ALDEA TUDOR ANDREI, de 19 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Pitești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, părul șaten, constituție atletică, poartă barbă.

Vestimentație la momentul plecării: pantaloni negri, tricou gri, geacă de fâş, albă, adidaşi negri.

Ultima dată a fost văzut pe raza localității Albeștii de Argeș, în după-amiaza zilei de 19 mai și nu are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 722 110 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

 


----------------------------------------------------------------


Update, 20 mai, ora 18:00

În urmă cu puțin timp sora baiatului de 19 ani dat dispărut a publicat fotografii și un mesaj pe contul personal de Facebook în care anunță că au fost găsite hainele fratelui ei în pădurea din Ungureni dar el este în continuare de negăsit. 

Aceasta face un apel prin intermediul rețelei de socializare:

► „ Au fost găsite de către echipajele de Politie, hainele fratelui meu în pădurea din Ungureni, Valea Dumireasca! Și la aceasta ora este cautat! 

Va rog cine îl vede sau are vreun indiciu sa sune urgent la 112!” scrie sora tânărului dispărut pe rețeaua de socializare. 

 

 

UPDATE, 21 mai, ora 09:30


Sora băiatului de 19 ani dat dispărut ieri dimineață cere în continuare ajutorul oamenilor care pot oferi și cea mai mică informație despre Andrei. Se fac 40 de ore de la dispariție, oamenii legii organizându-se în echipe de cautare, zona vizată fiind o pădure din localitatea Cicănești.

► ”Au trecut 40 de ore de la dispariția fratelui meu și nu avem nici o veste pana acum!”, a scris pe Facebook sora lui Andrei, Irina Maria Aldea.

 

 

UPDATE, 21 mai, ora 19:00

Andrei Aldea a fost căutat astăzi de către autorități cu elicoptere și drone.

Sora băiatului lansează un nou apel de ajutor. Pentru cei care vor dă să participe la căutări, Irina Maria Aldea scrie:

► ”Rog din suflet! Urgent! Maine se vor sista căutările Politiei, deoarece aceasta este regula, după 72 de ore de căutări, se va sista operațiunea de căutare! Va rog din suflet cine se poate oferi voluntar, cei care ma pot ajuta, cu mașini sau pe jos sa putem sa îl cautam mâine prin pădurea și zona în care i au fost găsite hainele! Rog toți oamenii de buna credință sa ma ajute sa îmi găsesc fratele! Oricine ma poate ajuta, va rog sa luați legătura cu mama mea la nr de telefon 0771288979! Va mulțumesc din suflet! Este nevoie de mai multe persoane! Va rog, ajutati- ma sa îl găsim pe Tudor!”

 

 


Sursa foto: Facebook Irina Maria Aldea

 

 

UPDATE, 21 mai, ora 20:50

 

Polițiștii argeșeni anunță că Andrei Aldea a fost găsit. Starea lui este bună, dar va fi evaluat de un echipaj medical.

Băiatul se afla în comuna Merișani, în gospodăria unor localnici unde tânărul venise să lucreze.

Sora acestuia a scris pe Facebook următorul mesaj:

”L-au găsit! Nu știu cum este, dar l-au găsit!”