Kris Flor şi-a îmbogăţit gama de servicii

Nimeni nu îşi doreşte să aibă probleme cu maşina, să i se defecteze sau, mai rău, să aibă un accident. Însă, independent de voinţa noastră, asemenea incidente au loc, aşa că este bine să ştii că ai la cine să apelezi atunci când te afli în dificultate. Iar dacă un autoturism mic este mai ușor de tractat sau ridicat, atunci când vine vorba de autocamioane, autocare, microbuze, autobuze nu se bagă oricine. Pentru asemenea servicii, compania Kris Flor a dotat compartimentul de tractări cu un utilaj special, în speță un autoremorcher de 80TF destinat maşinilor de tonaj mare, pe care acţionează specialişti în domeniu.

Kris Flor asigură servicii de asistenţă rutieră şi tractări pentru autoutilitare, autocare şi camioane, iar prin echipamentele de care dispune parcul său profesional poate răspunde oricăror nevoi, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Intervenţiile sunt disponibile non-stop şi în orice sezon, la îndemâna celor aflaţi în dificultate. Serviciul de tractări autocamioane dispune de autospeciale echipate cu tehnologie de ultimă oră, care permit recuperarea şi tractarea autocamionului, autocarului, autobuzului dumneavoastră în condiţii optime. Echipa de profesionişti, cu o bogată experienţă, şi autospecialele folosite în aceste intervenţii permit oferirea de servicii de cea mai bună calitate şi operare rapidă în orice situaţie, cu minimul de riscuri. Astfel, dacă aţi fost implicaţi într-un accident sau aveţi probleme tehnice pe traseu, echipa de tractări camioane de la Kris Flor se va prezenta rapid la faţa locului, la orice oră din zi şi din noapte, pentru a vă salva din situaţia respectivă, cu mijloacele adecvate de intervenţie. Kris Flor respectă toate normele în vigoare, ceea ce vă va oferi siguranţa că autovehicul se află pe mâini bune şi va fi transportat către locaţia stabilită, în cele mai bune condiţii. Ultimele sale operaţiuni din acest sezon, când zăpada depusă pe carosabil a favorizat crearea unor accidente rutiere, sunt elocvente pentru capacitatea de acţiune a echipei de tractări şi asistenţă rutieră a Kris Flor.

Serviciile oferite de Kris Flor sunt:

# asistenţă rutieră;

# tractare-recuperare camioane, autocare, autobuze, microbuze;

# depanare mobilă;

# transbordare mărfuri.

Nu ezitaţi să contactaţi o echipă de profesionişti, în cazul în care aveţi nevoie de ajutor, serviciul de tractări fiind disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Tel. 0742 112 113

Facebook: Tractari Camioane Arges