Kids Mania – destinaţia de distracţie a celor mici, din Vivo Piteşti!

Singurul loc de joacă şi petreceri pentru copii din incinta Vivo Piteşti şi-a deschis porţile vineri, 21 februarie, în cadrul Strike Mania, la etajul 1, oferind o zonă de activităţi foarte generoasă. Acum cei mici vă vor însoţi cu drag la shopping, ştiind că, în loc să fie plimbaţi prin magazine, vor avea propria zonă de distracţie. Totul este nou-nouţ şi sigur pentru cei mici. Spaţiul de joacă este o construcţie modulară, pe mai multe nivele, ce încorporează tobogane, piscine cu bile, labirinturi, zone de căţărare şi ţopăială şi multe altele, toate din materiale uşor de igienizat, în culori vii şi atractive. Accesul în locul de joacă se face pe baza unui tarif unic, fără constrângeri de timp, care diferă în week-end.

Cel mai bine este să îi faceţi o vizită şi o să vă convingeţi că este locul ideal de distracţie pentru cel mic. Cei de la Kids Mania s-au gândit şi la însoţitorii prichindeilor, cărora le-au creat o zonă de aşteptare chiar lângă locul de joacă, de unde îşi pot supraveghea micuţii. În plus, pot avea parte şi ei de ceva entertainment, optând pentru o partidă de bowling sau câteva curse la simulatoarele din Strike Mania şi, aşa, timpul va trece mai uşor şi mai plăcut.


„Veniţi şi descoperiţi noutăţile şi surprizele oferite de Kids Mania!”, este invitaţia lansată de administratorul locului de joacă, Ionuţ Vâlcu. 

 

 Petreceri memorabile cu animatori şi costumaţii vesele


Kids Mania aduce bucuria! Ca un plus de noutate, la Kids Mania se organizează şi petreceri pentru copii de toate vârstele. Aceştia au la dispoziţie locul de joacă, zona de party activity, dar şi cea cu simulatoare şi bowling, atât pentru cei mai mari dintre invitaţi, cât şi pentru părinţi. La Kids Mania se vor evita încurcăturile, pentru că în zona de petrecere vor avea acces doar invitaţii sărbătoritului. 


Petrecerile sunt organizate pe parcursul a 3 ore şi includ accesul în spaţiul de joacă, scenă cu karaoke, maşină de baloane de săpun, costumaţii, CD cu poze. De asemenea, la momentul rezervării veţi primi şi invitaţii ce vor putea fi oferite de sărbătorit prietenilor săi. Puteţi opta pentru diferite pachete ce includ animatori, mascote ale îndrăgitelor personaje din desene animate şi chiar şi un magician. De asemenea, se pot face decoraţiuni cu baloane sau să se instaleze o cabină foto. Pentru gustare, puteţi opta pentru un meniu special conceput pentru petrecerile de copii, preparat în bucătăria Kell`s Craft Beer, sau pizza. În timp ce micuţii se distrează, părinţii pot socializa în cafeneaua din vecinătatea zonei de party, pot juca biliard sau bowling. 
Pentru informaţii sau rezervări, puteţi accesa mesageria paginii de Facebook Strike Mania sau mergând la faţa locului. 

 

 Kids Mania face parte din familia Kell`s Craft Beer


Şi, după petrecerea micuţului, puteţi face şi petrecerea părinţilor, la Kell`s Craft Beer, localul din centrul Piteştiului. Kell`s Craft Beer este prima berărie din oraş, ce are în oferta sa peste 100 de tipuri de bere, printre care şi cea artizanală. Fiind o berărie – pub – restaurant, veţi găsi în meniu preparate delicioase, asortate la fix cu berea, precum mici, cârnaţi, coaste, burgeri, toate pregătite cu rafinament, numai bune ca să se însoţească cu o halbă brumată, plină de bere. Acestea sunt doar o parte din bunătăţile gastronomice made by Kell`s, însă găsim şi ciorbe, deserturi, peşte şi multe altele. Iar dacă nu vă înduraţi să vă lăsaţi micuţii acasă, aici veţi găsi un loc kid`s friendly, cu scaune pentru copii şi loc de joacă în exterior.