Kaufland Nord intră în renovare! Food Court pentru clienți

Reţeaua de magazine Kaufland este la această oră una dintre cele mai mari din ţara noastră, brandul nemţesc având în Europa 1.270 de magazine, dintre care 122 numai în ţara noastră. Şi pe piaţa argeşeană Kaufland este prezent cu mai multe unităţi, acest brand fiind şi unul dintre cele mai căutate de către piteşteni.

CITEȘTE ȘI ... Meteo. Începutul de săptămână aduce temperaturi negative și ninsori

Conducerea Kaufland România a anunţat de curând renovarea unității pe care o are în nordul municipiului.

In magazinul Kaufland Pitesti Nord au inceput lucrarile de modernizare a magazinului, pentru a oferi clientilor o mai buna experienta de cumparaturi.   
 
Magazinul va ramane deschis pe tot aceasta perioada.  
Lucrarile de modernizare de pe suprafata de vanzare a hipermarketului se vor realiza pe timp de noapte, nu vor afecta clientii pe timpul zilei si nici programul de functionare, care va ramane acelasi ca pana acum. 
 
Lucrarile vor avea loc si in zona exterioara magazinului, in galeria comerciala, si vor dura aproximativ doua luni – timp in care spatiile din galerie nu vor functiona. Printre modificarile de modernizare din galerie se numara si introducerea unei zone speciale de Food Court, cu mancare gatita, pentru clientii care vor sa ia masa. 

 

Sursa: saptamanalul ancheta