Jurnal de campanie - Candidații PNL Argeș au fost azi in sudul județului

Comunicat de presă PNL Argeș: 

„Echipa de campanie a PNL Arges, împreună cu candidații Adrian Miutescu și Adina Damaschin, pentru Camera Deputaților și Marius Postelnicescu, pentru Senat, au fost azi in sudul județului, in comunele Ungheni, Mirosi și Căldăraru.

Argeșenii din sudul județului se confrunta cu lipsuri majore, candidații PNL Arges prezentând soluțiile pe care Guvernul Orban le are pentru a le îmbunătăți condițiile de viață. In comuna Mirosi, de exemplu, este nevoie de alimentare cu gaze, mai ales în condițiile în care branșarea la rețea este acum gratuita.

PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor din tara branșate la rețeaua de gaze. Argeșenii din Mirosi au nevoie de încă un bancomat, pentru a nu se mai face aglomeratie, iar in comuna Ungheni e nevoie urgenta de un dispensar și de un cămin cultural. 

Candidații PNL Argeș  au discutat cu cetățenii, spunandu-le că doar prin susținerea economiei și dezvoltarea agriculturii se pot oferi soluții sustenabile pentru ei.

Administrația liberală din comuna Căldăraru va avea tot sprijinul Guvernului, fiind nevoie de o majoritate de dreapta in Parlament, pentru că zonele precum sudul județului Argeș sa beneficieze de investiții masive in drumuri, alimentare cu gaze, canalizare și apă potabila. Reușim împreună!”

 

Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025