Jupiter City Pitești - Reduceri în magazine!

► Magazinul Salamander Romania te intampina cu preturi de pana la 50% mai mici la toate articolele! Vino sa iti gasesti modelul potrivit pentru sezonul acesta! 


► Oferta favorită de la H&M este aici!
-20% la toate articolele nereduse în magazinul H&M din Jupiter City!

Promoția este valabilă tuturor clienților în magazine și pe hm.com, între 13.11-14.11.2020. Promoția nu poate fi combinată cu alte oferte promoționale sau colecții speciale și se aplică articolelor nereduse. Oferta este valabilă în limita stocului.

 

► BlackFriday continua și în hipermarketul Carrefour Pitesti situat în Jupiter City!

Noi oferte sunt adăugate pe întreaga durată a campaniei!

 

► BLACK FRIDAY îți aduce reduceri de până la 60% la produsele tale preferate! În perioada 13-29 noiembrie găsești dormitoare, canapele, livinguri, biblioteci și multe altele la SUPER PREȚ!
În plus, în magazin mai ai EXTRA REDUCERE de 5% la achiziția unui dormitor complet sau la achiziția unui set format din pat somieră și saltea!

 

► Reducerile de Black Friday vin in toaaate culorile jucariilor! Cauta preferatele copiilor sau cheama la joaca invitati-surpriza, intre 2 si 17 noiembrie in magazinul Noriel!

 

► Pregătește-te pentru sezonul rece și alege cele mai cool&comfy ghete de la Marelbo!
În perioada 10-23 noiembrie ai REDUCERI REALE la toate modelele!!!


► Ai urmărit mereu o ținută și nu ai apucat să o achiziționezi? Ți-ai dorit să ai stilul influencerilor de pe Instagram?
Noi spunem: Thank God It's #BlackFriday la NISSA! Pentru că luna Noiembrie vine la NISSA cu reduceri de până la -80% la cele mai cool ținute!
Nu poți să nu faci SHOPPING cu așa oferte de nerefuzat!


► Crezi în dragoste la prima reducere?
De #BlackFriday, pana pe 15 Noiembrie, magazinul Diferitstil te așteaptă cu discounturi de care te îndrăgostești pe loc!