Jupiter City: Măsuri sporite și prețuri în continuă scădere!

Valul de caldura este completat de un VAL DE REDUCERI ce s-a abatut peste clientii centrului comercial Jupiter City. Astfel, reducerile pleaca de la -50% si ajung chiar pana la -75%. NISSA, LC Waikiki, Benvenuti, Penti, Colin’s, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Salamander, MUSSE, Poema, New Yorker, Orsay, CCC, Intersport sunt doar cateva dintre magazinele ale caror reduceri fac din Jupiter City DESTINATIA cu adevarat IDEALA pentru SHOPPING.


Chiar si Noriel vine cu reduceri la jucarii de pana la -70% la articolele selectate. Si in materie de mobilier si decoratiuni, Mobexpert si Casa Rusu au pregatit reduceri semnificative.

 

Transportul gratuit este pus la dispozitia clientior centrului comercial pe ruta Prundu (complex I & II) – Jupiter City, de luni până joi incepand cu ora 13:00, iar de vineri pana duminica incepand cu ora 10:00, la fiecare 30 de minute.

 

Va invitam si va asteptam la shopping, reamintindu-va sa respectati recomandarile autoritatilor in aceasta perioada.

 

-Purtarea mastii de protectie este obligatorie in incinta Jupiter City!
-Temperatura este masurata la intrarea in centrul comercial.
- Solutiile dezinfectante sunt puse la dispozitia clientilor la intrarile centrului comercial si in hipermarket, dar si in cadrul mai multor magazine ale centrului comercial.