Juniorii de la CS Mioveni - stagiu de pregătire în Republica Moldova

Timp de 5 zile, grupa de juniori 2005 a CS Mioveni, antrenată de Dragoş Stroe efectuează un stagiu de pregătire centralizată în Republica Moldova, la Măgdăceşti. Aici, juniorii galben-verzi participă la Cupa Școlii Sportive Măgdăcești la fotbal U - 15, competiţie la care s-au mai înscris echipele C.S. Petrocub și Sheriff Tiraspol.


În cele 5 zile pe care le vor petrece în Moldova, fotbaliştii galben-verzi au programate şi trei meciuri amicale, unul cu echipa locală din Măgdăceşti, altul cu juniorii de la Petrocub şi altul cu cei de la Sherif Tiraspol.

CITEȘTE ȘI ... Mai multe femei s-au plâns că au fost victimele lui Gheorghe Dincă


Elevii lui Dragoş Stroe, întorc astfel vizita pe care a făcut-o la Mioveni, acum două săptămâni, o grupă de fotbal din cadrul Şcolii Sportive Măgdăceşti care s-a aflat într-un stagiu de pregătire la baza sportivă a CS Mioveni. 


Ţinând cont de relaţiile de colaborare şi prietenie dintre oraşul Mioveni şi localitatea Măgdăceşti, limitrofă Chişinăului, a devenit deja un obicei ca în perioada verii, grupe de sportivi şi tineri din Măgdăceşti să fie oaspeţi ai administraţiei locale din Mioveni şi invers.