Avaria de apă de la Câmpulung - remediată!

UPDATE:

Avaria la conducta de alimentare a rezervorului Grui- Magura a fost remediata, astfel ca reluarea furnizarii se face treptat in asa fel incat sa nu fie dezechilibrat sistemul.

Mesajul transmis de SC Edilul CGA: 

,, Va comunicam faptul ca avaria la conducta de alimentare a rezervorului Grui- Magura a fost remediata, astfel ca reluarea furnizarii se face treptat in asa fel incat sa nu fie dezechilibrat sistemul. In cel mai scurt timp, toti abonatii nostri vor avea apa la robinet. Echipele S.C. EDILUL CGA S.A. au lucrat neincetat de ieri pentru ca reluarea furnizarii sa fie facuta cat mai repede posibil. Inca o data ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere. ,,

 

Avarie serioasă în nordul județului. Jumătate din orașul Câmpulung și zonele limitrofe au rămas fără apă de aproximativ 24 de ore. Sunt afectați și mii de consumatori din comunele Albeștii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos și Schitu Golești.

CITEȘTE ȘI ... Alegeri Parlamentare 2020. Unde poți face o sesizare?

Se pare că problema la conducta de aducțiune ar fi cauzată de lucrările executate la o construcție ilegală.

CITEȘTE ȘI ... Valeriu Gheorghiță: Vaccinarea anti-Covid nu poate fi făcută în cabinetele medicilor de familie

În acest sens, autoritățile au cerut ajutor pompierilor care intervin cu două echipaje pentru distribuirea apei conform următorului program:
- între orele 11:00 și 12:00 în Piața Grui și Troita Grui
- între orele 13:00 și 14:00 la blocurile Gradiste și Colonie