Joi: Sandra N cântă la Bogați!

Ca în fiecare an, de sărbătoarea Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, prăznuit la 29 august, în localitatea Bogați are loc Ziua comunei sub genericul „Festivalul omeniei” ajunsă la cea de-a VIII -a ediție.

Primarul localității, Ion Gârleanu, a pregătit și de această dată o mulțime de surprize pentru cei care vor participa la această sărbătoare. Oaspeți de peste hotare, personalități locale sau simpli argeșeni sunt așteptați, începând cu ora 16:00, în Parcul Tineretului din comună, pentru a da startul sărbătorii.

CITEȘTE ȘI ... Impact puternic între 2 mașini: 3 raniți, o mașină răsturnată

Muzica și voia buna va fi asigurată de Grupul vocal folcloric „Pădureanca” și Ansamblul de dansuri populare „Resteul” din Bogați. Apoi rând pe rând vor evolua soliștii: Sebi David, Andreea Goșoiu, soliștii și orchestra de muzică populară „Doina Argeșului” a Centrului Cultural Județean Argeș, interpreții de folclor Nicolae Datcu, Olguța Berbec, Doinița și Ionuț Dolănescu, alți rapsozi populari. Seara se va încheia cu un super concert Sandra N, dar și un foc de artificii.


Ținem să reamintim că printre invitații de seamă se numără președintele Agenției pentru Dezvoltare Nucleară, William Magwood, și premierul României, Viorica Dăncilă.