Jefuitorul celor 200.000 de euro - trimis în faţa judecătorilor!

Liviu Ciucurovschi, constănțeanul de 39 de ani care a furat 200.000 de euro din locuința patronului cazinourilor Premier Win a ajuns în sfârşit în judecată.   Individul a fost prins de poliţişti după trei ani de la săvârșirea faptei şi este recidivist, având o condamnare pentru furt şi alte 7 acuzaţii de spargeri cu moduri de operare deosebite. De-a lungul timpului, a mai jefuit diferite locuinţe şi societăţi comerciale, remarcându-se prin aceea că nu a ezitat să spargă nici bancomatul aflat în sediul unei Primării.

In Argeş, a dat lovitura în februarie 2013 când a pătruns în locuinţa omului de afaceri Fabio Lanzafame şi a sustras 200.000 de euro.

„Investigația a fost grea. Cercul de suspecți a fost mare, fiindcă pe omul de afaceri italian îl cunoștea atâta lume, iar noi, practic, n-am avut mare lucru de la fața locului pe lângă cele câteva imagini surprinse când a intrat singur în locuință. A pătruns prin efracție, a găsit seiful și n-a avut cu ce să-l spargă. S-a dus la o casă alăturată, de unde a furat două leviere cu care s-a întors la locuința omului de afaceri italian şi cu levierele a forțat seiful. Este evident că nu se aștepta să găsească un seif - n-a avut ce-i trebuia ca să-l deschidă - și a mai dat o spargere, în aceeași seară, în magazia unei case învecinate, ca să facă rost de levierele respective”, a povestit, pentru presa locală, comisarul-șef Eduard Bâlă - fostul șef al Serviciului Investigații Criminale din cadrul IJP Argeș.
Patronul de la Premier Win mai avea în casă 300.000 de euro la momentul spargerii, dar aceştia se aflau în alt loc pe care hoţul nu l-a descoperit
 
De la momentul prinderii lui de către poliţişti - luna mai anul curent - instanţele au schimbat mai multe măsuri preventive, însă acum spărgătorul
Liviu Ciucurovschi a ajuns în sfârşiot în judecatăpentru furt calificat.