Jean Vlădoiu, este noul președinte al lui FC Argeș! A bătut palma cu un antrenor nou

Jean Vlădoiu, 52 de ani, este noul președinte al lui FC Argeș. Fostul mare jucător al piteștenilor vine în Trivale și cu un nou antrenor, Mihai Ianovschi. Din informațiile Gazetei, cei doi vor fi prezentați oficial miercuri la Pitești

Vlădoiu, ultima dată membru în Comisia Tehnică a FRF, revine astfel la clubul unde a cunoscut performanța prima dată ca jucător. A evoluat în peste 100 de meciuri la argeșeni, reușind 21 de goluri.

FC Argeș a discutat și cu Dani Coman, președintele Astrei, înainte să ajungă la o înțelegere cu Vlădoiu. În cele din urmă, fostul portar al piteștenilor a ales să rămână la Giurgiu.

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, prima mutare a lui Vlădoiu este Mihai Ianovschi, care semnează astăzi cu FC Argeș. Ianovschi s-a despărțit în luna noiembrie de CSM Slatina, după un eșec al formației din Liga 2 cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-2.

FC Argeș a terminat turul din Liga 1 pe ultimul loc, iar piteștenii au suferit din plin la capitolul stabilitate pe bancă tehnică. În actualul sezon, gruparea din Trivale a rulat nu mai puțin de 5 antrenori: Ionuț Badea, Ionuț Moșteanu, Adrian Dulcea, Augustin Eduard și Andrei Prepeliță.

Sursa: gsp.ro