Japora – un ceas orient! Cum îți poate dezvălui personalitatea ceasul pe care îl porți la mână?

Atunci cand acordam o atentie speciala fiecarei tinute vestimentare pe care o purtam la un moment dat, cu siguranta vom tine cont, in aceeasi masura, si de unul dintre cele mai importante accesorii, respectiv ceasul de mana. Si intotdeauna ne vom stradui ca ceasul pe care il vom purta la mana sa se potriveasca, sa fie din acelasi film cu ceea ce imbracam. 
Pentru un ochi avizat sau doar pasionat de a descoperi in jurul sau lucruri noi despre oamenii din jurul sau, mai ales atunci cand nu ii cunoaste suficient, ceasul de mana poate fi un reper destul de ofertant referitor la personalitatea celui care il detine. Asa ca acest accesoriu atata de indragit si pe care multi dintre noi nici nu concep sa nu il aiba la mana, se poate transforma, in ochii unei persoane cu simt analitic un adevarat aliat in a descifra fatete ale personalitatii detinatorului sau. 


Astfel, fie ca isi doreste sa arate aceste trasaturi, vrea sa le imprime in ochii privitorilor,  fie ca nu intentioneaza acest lucru, ceasul de la mana va dezvalui cate ceva despre proprietarul lui. Un model cu cadran de dimensiuni mari, din otel inoxidabil, voluminos, masiv, cu curea metalica, apartinand unui brand cu reputatie, vezi de exemplu un ceas orient, va evidentia o persoana care emana forta, putere fizica, posibil si financiara sau doar isi va dori sa creeze aceasta iluzie, copiind un model de personalitate la care aspira. 


Un ceas clasic, cu o curea din piele sau metalica, avand pe cadran un afisaj sumar, fara aglomerare de informatii si date, model minimalist, dar plin de finete,  va dezvalui o personalitate caracterizata de bun gust, incredere puternica in sine si absenta nevoii de a epata, de a iesi in evidenta cu orice pret. 
Un ceas de dimensiuni mici, extrem de rafinat, delicat si discret pe mana unei reprezentante a sexului frumos denota gingasie, feminitate, finete si romantism. 


Un ceas dupa ultimele tehnologii in domeniu, cu o multitudine de functii smart,  releva o personalitate dinamica, extrem de activa, cu un program foarte consistent in fiecare zi si foarte posibil  sa aprecieze foarte mult punctualitatea. Totodata un ceas cu multe detalii, in culori mai vii, plin de stralucire, cu un cadran incrustat cu pietre pretioase, cristale, va evidentia cu siguranta o persoana dornica de afirmare,  dependenta de atentia celor din jur, pentru care este o adevarata pedeapsa sa treaca neobservata, dar si plina de viata, vesela, exuberanta.