Japora – ceasuri de mana de la Japora

Ce iti poate spune un ceas de mana despre persoana care il poarta?

Chiar si atunci cand  de felul nostru suntem firi discrete si nu suntem deloc genul pe care sa ii roada curiozitatea mai mult decat o permite bunul simt  referitor la persoanele cu care ne intersectam la un moment dat, ni se intampla uneori sa ne transformam, aproape fara sa ne dam seama, intr-un psiholog de ocazie. Iar asta o putem constata cand reusim sa aflam lucruri despre o persoana pe care de fapt nu o cunoastem, dar care se afla la un moment dat in campul nostru vizual.

Pentru ca o prima aparitie poate crea prima impresie, pe baza atitudinii acelei persoane, a gesturilor care o insotesc si bineinteles pe baza tinutei sale vestimentare, a bijuteriilor si accesoriilor pe care le poarta, vezi ceasuri de mana de la Japora.

Evident, nu putem cataloga asa de lesne o persoana, dar cateva trasaturi ale acesteia le putem totusi desprinde si in acest mod. Iar dintre toate acestea, bijuteriile  dar si ceasul de la mana sunt acele elemente care ne pot oferi informatii valoroase cu care sa construim un tablou succinct al posesorului acestora.

Chiar daca nu suntem cei mai fini cunoscatori in ale bijuteriilor sau ceasurilor de mana, cu siguranta putem sa distingem cateva trasaturi. Astfel, purtarea unui ceas de dimensiuni mari, foarte stralucitor, impodobit excesiv, iti va spune despre posesorul lui ca este o persoana dornica sa atraga atentia celor din jur, sa epateze, sa demonstreze ca este potent financiar. Iar acest lucru poate fi adevarat sau doar o iluzie a posesorului acelui ceas ca face parte dintr-o categorie sociala la care doar viseaza.  

Totodata, un ceas discret, dar de foarte buna calitate, realizat de un brand cunoscut, in ton cu tinuta vestimentara, potrivita momentului si locului respectiv,  iti poate dezvalui o persoana sigura pe sine, cu un statut social de invidiat, dar care cu siguranta nu are nimic de demonstrat si ii lipseste acel aer ostentativ intalnit la aspiranti.

Purtarea la mana a unui ceas smart, incadrat cu functii multiple, de ultima tehnologie, poate dezvalui o persoana extrem de ocupata, cu un program dinamic si adeptul unei  organizari riguroase.

Un model de ceas de mana vintage, purtat de o reprezentanta a sexului frumos poate fi o dovada a unei personalitati romantice, iar un model de ceas inedit, realizat din materiale atipice, poate evidentia o personalitate speciala, rebela, nonconformista.