Jandarmii și reprezentanţii Distribuţie Oltenia - în control la Merișani, Băiculești și Capul Piscului

În această dimineaţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza localităților Merișani, Băiculești și Capul Piscului.

CITEȘTE ȘI ... A sunat alarma în Pitești... din greșeală!


În urma verificărilor efectuate, au fost identificate patru imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform Codului de Procedură Penală. Au rezultat 4 dosare de cercetare penală care au fost înaintate organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

În timpul acțiunii proprietarul unuia din cele patru imobile care era racordate ilegal la sistemul de distribuție cu energie electrică a fost sancționat contravențional de către jandarmi cu amendă în valoare de 300 de lei întrucât a refuzat să prezinte un act de identitate.