Izolate la domiciliu, VIP-urile s-au refugiat în copilărie

Circulă o poantă pe Facebook cum că, de când s-au închis frizeriile și salonele de coafură, internauții au început să posteze fotografii din copilărie. În realitate, însă, provocările de pe rețelele de socializare nu fac decât să apropie oamenii, să se descopere și să se redescopere, să lege noi punți de comunicare în jurul unor subiecte care îi aduc mai aproape de... copilul din ei, de copilărie, de acea perioadă în care cu toții ne-am simțit cel mai în... siguranță. 

 

 

Ana Stan și Dumitru Chirleșan, luați de mici!


Ehei, pe vremuri, maică, lumea se lua… de mică. Prieteniile se legau la liceu și facultate și durau o viață. Așa se face că notărița Ana Stan și rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, au postat fotografii din tinerețe. Și atunci, ca și acum, stau la braț cu aceiași parteneri de viață!

 

 

 Dorin Mărășoiu, cu altă mândră


Consilierul județean Dorin Mărășoiu a postat o fotografie din liceu, la braț cu o… colegă, spune acesta. Îl credem pe cuvânt și o felicităm pe doamna soție că, între timp, i-a educat gusturile în materie de cămăși.

 

 

 Ce face părul din om!


Ce înseamnă părul, domnule, ce înseamnă părul! Cam așa au exclamat toți cei care au admirat fotografiile din tinerețe ale lui Mihai Alexandrescu, director al Muzeului „Brătianu” și Robert Tudorache, președintele ALDE Argeș. 

 

 


 Dichisit de mic!


Liberalul Gelu Tofan era fiert pe modă încă de mic. Cine avea un astfel de outfit sigur era în trenduri. Firește, trendurile nu erau multe… Peste ani, neschimbate au rămas cămașa și… părul ondulat. 

 

 


 La fel de îndrăgostit de munte


Muntele a rămas dragostea constantă din viața lui Ion Sănduloiu, directorul Salvamont Argeș. În această fotografie avea 17 ani și nu ezita să se avânte pe crestele abrupte. 

 

 


 Drăgălașele!


Liberala Sorina Marin, social-democrata Gabriela Zoană și Aurelia Panzari, directorul Slava, au ales din cutia cu amintiri fotografiile cu cel mai mare coeficient de drăgălășenie. 

 

 


 Hai, liberare!


Gabi Matei, unul dintre candidații la Primăria Bradu (nici nu mai știm din partea cărui partid!) a scos din album o fotografie din Armată. „Eram tare slăbit, dar mi-am revenit! Atunci luptam cu greutatea, acum… am pierdut lupta.” - a comentat Gabi Matei în dreptul fotografiei.    
 

Preluare Saptamanalul Ancheta