IULIE: Programul cultural al Casei de Cultură Adriana Trandafir!

În decursul lunii iulie, Casa de Cultura Adriana Tradafir va participa prin reprezentanți săi la mai multe evenimente cultural - artistice.
În data de 9 iulie, Casa de Cultura Adriana Trandafir a fost reprezentată la Festivalul Medieval Curtea Domnească de la Curtea de Argeș de două dintre mândrele formații ale instituției.
Este vorba despre ansamblul folcloric Doina Bascovului, cu cei 12 instrumentisti, 9 solisti și grupul de 36 dansatori. Alături de aceștia, au mai participat la festivalul de la Curtea de Argeș și Rapsozii Bascovului, grupul vocal bărbătesc format din 8 rapsozi.

CITEȘTE ȘI ... Scandal amoros! A intrat cu mașina în barul iubitei!

În data de 16 iulie, Casa de Cultură Adriana Trandafir va fi prezentă la sărbătoarea sub numele de Hora Satului, eveniment desfășurat în localitatea Galeș din județul nostru.
Sărbătoarea are ca scop reamintirea jocului românesc, a portului popular și reîntoarcerea la viața de odinioară a satului tradițional.
”Este foarte posibil să particim la evenimentul denumit Hora Satului, din comuna Galeș. Este un eveniment menit să promoveze tradiția satului, costume populare, hora satului, și așa mai departe.”, a declarat Lorena Toma, manager al Casei de Cultură „Adriana Trandafir''.

În data de 23 iulie, întreg ansamblul folcloric Doina Bascovului va fi prezent la zilele comunei Mușătești.
Jocul și voia bună va fi întreținută de cei 12 instrumentisti, 9 solisti, și grupul de 36 dansatori.