Piteșteancă sechestrată în mașină și violată. Bărbatul, trimis în judecată

UPDATE, 3 martie:

În dimineața zilei de 13 februarie, un bărbat, din județul Ialomița, și-a sechestrat și violat fost concubină, o piteșteancă de 36 de ani.

La momentul respectiv, așa cum era precizat și în articolul inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Dus în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, individul a fost arestat la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.


Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările în acest dosar și au dispus propunerea de trimitere în judecată.

 

O femeie, în vârstă de 36 de ani, din Pitești, a trăit clipe grele în această dimineață. S-a urcat în mașina fostului iubit și, în loc de o floare, a fost sechestrată în autoturism.

În final, s-a ajuns la reținerea bărbatului fiind acuzat de lipsire de libertate.

CITEȘTE ȘI ... (video) Reținuți: Cu pistolul de jucărie în mână, au încercat să jefuiască o vânzătoare!

Mai exact, piteșteanca i-ar fi spus acestuia că dorește să încheie relația. Bărbatul nu a suportat foarte bine vestea și a decis să facă o plimbare până la București, împotriva voinței femeii.

CITEȘTE ȘI ... Avocat din Baroul Argeş, trimis în judecată pentru trafic de influenţă!

Când a scăpat, piteșteanca a sesizat Poliția. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din comuna Moldoveni, județul Ialomița, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.