Pokemon DRACULA - propunere inedită de promovare turistică în România!

Pokemon DRACULA - propunere inedită de promovare turistică în România! O idee de PR pentru România, şi nu doar PR... având şi potenţial economic

Nebunia căutării de  Pokemoni ar putea fi implementată într-o strategie de atragere şi  promovare turistică, în România.
Proprietarul unei companii de publicitate din Arad, Călin Coman, i-a contactat pe creatorii celebrului joc Pokemon Go şi s-a adresat si premierului Cioloş pentru a le propune să ascundă Pokemoni românești în toate locurile frumoase și pitorești din ţară, de la Castelul Bran până la Delta Dunării. În acest fel s-ar putea ”naște” și Pokemonul Dracula.

În cazul în care va primi un răspuns favorabil din partea guvernului, arădeanul susține că ar putea să se implice direct în strategia de dezvoltare a acestei idei la nivelul întregii țări, în funcție de specificul turistic al zonelor vizitate de Pokemonii virtuali.

Coman spune că Pokemonii cu chip de Dracula ar putea fi ascunşi în locuri din Transilvania, pentru promovarea turistică a zonei.

”O idee de PR pentru România, şi nu doar PR... având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş, dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă. Dezvoltăm un concept de Pokemon Dracula. Am ataşat un exemplu făcut de mine (doar în scop de prezentare). Vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat şi ascundem aceşti Pokemoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti, de la Castelul Bran, până în pădurile frumoase din România. Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, transmite Digi24, citând mesajul lui Călin Coman către premier.

”Noi suntem dispuşi să oferim ajutor pentru un astfel de proiect, fără obligaţii din partea Guvernului. Avem o casă de producţie, competenţe în grafică, animaţie, film, putem concepe un personaj 3D. Cred că ne trebuie mai mult imaginaţie, decât bani, pentru că nu este o investiţie mare. Ar putea fi chiar în Castelul Bran, să vizitezi castelul, că să prinzi personajele… Cred că am ajuta la dezvltarea turismului, adică, pentru a prinde personajul, ar trebui să vizitezi Castelul Bran, ca să găsești un personaj acvatic, să vizitezi Marea Neagră”, a mai spus Coman.