Ionuț Moșteanu: ”USR PLUS a spart o barieră politică impusă de vechile partide”

”USR PLUS a spart o barieră politică impusă de vechile partide”, își începe Ionuț Moșteanu mesajul postat, cu puțin timp în urmă, pe pagina de socializare. Candidat la Primăria Pitești, acesta a pierdut în fața adversarului social democrat, Cristian Gentea, dar pierderea nu este hop în lupta politică. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Descinderi la Costești! 300 de kg de tutun şi aproximativ 4.000 de tuburi de ţigarete...

Echipa USR PLUS a câștigat șase consilieri locali la Pitești, 61 noi consilieri locali din localitățile din Argeș și 4 consilieri județeni.


”Mulțumesc tuturor piteștenilor pentru încredere. De astăzi, pentru prima dată după 30 ani, vocea piteștenilor se va face auzită în primărie, prin cei 6 consilieri locali care îi vor reprezenta.

USR PLUS a spart o barieră politică impusă de vechile partide, a reușit să ducă oameni noi în consiliul local din Pitești și în multe localități din județ, oameni ca Mihai Mihailescu, Florin Plecanciuc, Sebastian Nedelcu, Ionuț Gherase, Barbu Miu, Virgil Chivu, care vor lupta pentru transparență, pentru a scoate la lumină toate ilegalitățile primăriei, vor atrage atenția piteștenilor atunci când PSD-iștii se pregătesc de un abuz, vor propune și susține proiecte pentru piteșteni, așa cum s-a întâmplat și la București timp de 4 ani cu USR în consiliile locale.

Felicitări Elena Lasconi pentru victoria din Câmpulung. Va fi primul oraș din Argeș unde vom aduce revoluția bunei guvernări. Un oraș care va deveni un model de urmat pentru toate orașele și comunele din Argeș, din România.

Felicitări celor 61 noi consilieri locali din localitățile din Argeș și 4 consilieri județeni. Oameni care vor duce luptă după luptă cu primarii care au ținut și continuă să țină localitățile în subdezvoltare. Vor fi vocea argeșenilor, iar peste 4 ani vor câștiga.

Lupta continuă. La alegerile locale din 2024, mulți din oamenii aleși astăzi să fie vocea cetățenilor vor reuși să câștige noi primării și să ducă revoluția bunei guvernări în tot Argeșul.

Urmează alegerile parlamentare. USR PLUS va câștiga și va oferi românilor un model de guvernare, pe bază de profesionalism și cinste, așa cum nu am avut niciodată în 30 ani cu vechea clasă politică.”, scrie Ionuț Moșteanu pe Facebook.