Ionuț Moșteanu: ”Un lucru e clar: când tinerii votează, PSD pierde”

Alegerile locale se apropie, iar pe 27 septembrie piteștenii trebuie să aleagă, pentru prima dată după 30 ani, o nouă generație în orașul nostru, cu o nouă viziune și energie.

Ieri, Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS la primăria Pitești, a fost prezent în parcul Expo, unde a întâlnit tănăra generație. Discuțiile au fost prospere.


”Dintr-un grup de tineri întâlniți ieri în Parcul Expo, unul singur avea 18 ani. Știa de candidatura mea, merge la vot și mă votează. Și el, și părinții lui.

Un lucru e clar: când tinerii votează, PSD pierde. La alegerile parlamentare din 2016, prea puțini din tinerii din Pitești au ieșit la vot, iar PSD a câștigat în Pitești. Am văzut ce a urmat: OUG13, 10 august, Dragnea, Dăncilă.
La europarlamentare, tinerii din Pitești s-au mobilizat, PSD a pierdut. 17.000 tineri cu vârsta între 18-35 ani ați mers la vot. USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești, după 30 ani de dominație PSD în orașul nostru.

Acum e timpul unei noi generații. Dacă ne mobilizăm, cu toții, putem să smulgem Piteștiul din mâinile PSDiștilor și să-l redăm Piteștenilor. Ei au eșuat, e timpul schimbării!

Rezultatul îl vedem astăzi: prea mulți tineri pleacă imediat după terminarea liceului. Și nu pot fi condamnați. PSD ne-a oferit doar hoție și dispreț.

E timpul să facem din Pitești un oraș viu, un oraș modern, care să își atingă potențialul. Cu evenimente în fiecare săptămână, cu piste de bicicletă, cu cel mai mare parc urban din România, cu transformarea promenadei râului Argeș în cea mai cool zonă de distracție, cu atragerea de noi investitori, cu încurajarea joburilor viitorului și a industriilor creative.

Mai e puțin. În 10 zile începem un nou capitol pentru Pitești.”


Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251