Ionuț Moșteanu, singurul candidat anti-PSD!

30 ani cu PSD și pesediști au fost de-ajuns. 

Avem o șansă istorică în Pitești, să smulgem orașul nostru din mâinile unei vechi clase politice corupte, interesată mereu doar de privilegiile lor, niciodată de piteșteni. 

PSD și pesediștii a abandonat cartierele. Le-a lăsat fără locuri de joacă pentru copii și fără spații verzi, cu trotuare și străzi pline de gropi. Au lăsat școlile în mizerie, fără cele necesare deschiderii anului școlar în condiții de siguranță. 

Au lăsat un oraș fără fonduri europene și investiții, în ciuda potențialului uriaș. 

Au dus hoția și incompetența în primărie, au devalizat bugetul public, banii noștri, prin contractele pentru firmele lor de casă. S-au baricadat în primărie, ei cu afaceriștii din jurul lor, ei cu membrii lor de partid și ne-au tratat cu dispreț. E timpul să oprim asta.

Acum e momentul să redăm primăria piteștenilor și să construim un nou Pitești. E o muncă grea care trebuie începută. Să fim generația care transformă Piteștiul într-un oraș prosper. Generația care transformă Piteștiul într-un oraș viu, din care tinerii să nu mai plece. Să fim cei care, împreună, ne vom implica pentru revitalizarea cartierelor. Cei care vom atrage fonduri europene și îi vom sprijini pe micii investitori să prospere - pentru că, dacă avem un mediu de afaceri prosper, atunci și orașul prosperă.

Alegerile sunt într-un singur tur și nu avem o a doua șansă. Nu trebuie risipit votul. Ionuț Moșteanu este singurul candidat anti-PSD din Pitești. La alegerile europarlamentare peste 20.000 de piteșteni au ales USR PLUS. Atunci USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești și au oprit PSD și pe Liviu Dragnea. Acum ieșim din nou la vot și reconstruim Piteștiul nostru. 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251