Ionuț Moșteanu: Haideți să ne facem vocea auzită! Avem un singur tur, o singură șansă!

Ei vor vrea să stăm în casă, să nu ne intereseze politica, să rămânem în continuare dezamăgiți, să spunem „toți sunt la fel”, în timp ce ei fac jocurile și sifonează banii noștri prin firmele lor lipite de ani de zile de bugetele primăriei. Ei vor să nu ieșim la vot, iar după alegeri să se baricadeze în primărie, departe de ochii noștri. Să își împartă contractele cu primăria pentru firmele lor de casă, să își dea sporuri și salarii nesimțite, să își angajeze pilele în funcții bănoase, în timp ce nevoile noastre, alte piteștenilor, nu mai contează. 


Asta fac de ani de zile. 
Asta vor vrea să facă și acum. E timpul să îi oprim. 


I-am văzut deja: PSD-istul de la PSD și PSD-istul de la PNL, cu promisiuni și proiecte care mai de care mai frumos colorate pe hârtie, cu planuri copiate și repetate la fiecare 4 ani, în prag de alegeri. Eu stau și îi întreb: au fost amândoi în primărie și nu au făcut nimic. Unul a fost liderul consilierilor locali, celălalt a fost viceprimar. Amândoi au fost prieteni. Au avut toată puterea și nu au făcut nimic. De ce nu au făcut nimic până acum? Vor face ei mai bine în următorii 4 ani? Eu nu cred.
Intrăm în ultima săptâmână de campanie și o să vedem aceleași vechi tactici din partea lor - sondaje măsluite, zvonuri toxice, înregistrări trucate, atacuri mincinoase. Nu v-ați săturat? Eu m-am săturat. 


E timpul schimbării!


USR PLUS participă pentru prima oară în alegerile locale. Venim în fața dumneavoastră cu oameni fără legătură cu vechiul sistem, oameni care au reușit în mediul privat, profesioniști și cinstiți, oameni care s-au implicat din revoltă. Din revoltă pentru cum merg lucrurile în orașul nostru. 
Acum e timpul unei noi generații. Peste doar câteva zile, pe 27 septembrie, avem de ales: continuăm tot cu un PSD-ist, de la PSD sau de la PNL, cu o veche clasă politică ce s-a baricadat de 30 de ani în Primărie ori alegem o nouă generație pentru Pitești? 
Vot cu vot vom smulge împreună primăria din mâinile vechii clase politice.


Vă chem alături de mine să începem munca grea pentru reconstrucția orașului. Începem pe 27 septembrie, cu un vot. 
Haideți să transformăm Piteștiul în orașul modern la care visăm cu toții. 
Să fim generația care nu mai lasă în urmă niciun cartier. Să fim generația care va atrage fonduri europene și îi va sprijini pe micii investitori să prospere. Generația care investește în școli și educația copiilor noștri. Generația care face din Pitești un oraș viu și prosper, din care tinerii să nu mai plece. 


Vechii politicieni NU vor progres, pentru că le-ar rămâne lor mai puțin de furat. Dar voința noastră de schimbare e mai puternică și împreună vom învinge dacă mergem toți la vot. Suntem mai mulți decât ei. Am demonstrat asta: anul trecut, la europarlamentare, USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești. 


Acum e timpul schimbării. Aveți încredere că putem avea aici, în Pitești, o primărie fără hoție. Un oraș prosper. 
Avem un singur tur, o singură șansă. Dacă ieșim, cu toții, la vot, reușim să îi schimbăm pe cei care au făcut atât de mult rău orașului.

 

 


Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251