Ionuț Moșteanu: Final de campanie!

Am ajuns în ultima zi a campaniei electorale. Împreună cu colegii mei am stat de vorbă cu 40-50.000 de piteșteni, în stradă, om cu om. Pre-campania a fost dominată de bugetele imense ale partidelor vechi, au împânzit orașul nostru cu bannere pe care le vedeam la tot pasul.

Noi am strat în stradă și am vorbit cu piteștenii.

În campanie am stat în stradă 5-6 ore pe zi, am transmis mesajul nostru schimbării. În fiecare zi ne-am încărcat cu energie după sute de discuții. Ne-ați transmis că vreți schimbare. Ne-ați transmis că, după 31 ani, nu mai vreți PSD în orașul nostru. Și am arătat asta și anul trecut, la europarlamentare, când USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești.

Acum avem cele mai importante alegeri pentru orașul nostru. Duminică vom alege cum să arate orașul în următorii 4 ani. Duminică alegerea este între Ionuț Moșteanu și, de cealaltă parte, un PSD-ist la PSD și un PSD-ist la PNL.

Ani de zile pe ei un singur lucru i-a interesat: să-și mențină privilegiile, să fure, să racordeze firmele de partid la bugetul public.

Împreună, duminică, vom spune stop acestui jaf organizat. Dacă noi ieșim în număr mare la vot, ei nu au nicio șansă.

În ultimele zile au fost și foarte multe dezinformări, și de la PSDistul de la PSD, și de la PSDistul de la PNL. Atacuri mizerabile și sondaje false. Așa cum au făcut timp de 30 ani la fiecare tur de alegeri. Așa cum au făcut și în urmă cu 4 ani la București, cu Predoiu care ieșea cu 2 zile înainte de alegeri și spunea că are 28%, iar Nicușor Dan 14%. Două zile mai târziu, Nicușor Dan a luat 30% și Predoiu 11%. Oamenii nu se mai lasă păcăliți.

Duminică vom ieși cu toții la vot și vom schimba Piteștiul. Învingem. Împreună.
 

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251