Ionuț Moșteanu: Avem de ales! Continuăm tot cu vechea clasă politică sau alegem o nouă generație pentru Pitești

Ai votat cu USR PLUS la alegerile de anul trecut, ne-am întâlnit în stradă în ultimele luni, ori am interacționat pe Facebook. Îți mulțumesc și am un mesaj pentru tine. 

Urmează un vot decisiv pentru viitorul Piteștiului. Peste doar câteva zile, pe 27 septembrie, avem de ales: continuăm tot cu un PSD-ist, de la PSD sau de la PNL, cu o veche clasă politică care s-a baricadat de 30 de ani în Primărie, ori alegem o nouă generație pentru Pitești? 

Vot cu vot vom smulge împreună primăria din mâinile vechii clase politice.

Vă chem alături de mine să începem munca grea pentru reconstrucția orașului. Începem pe 27 septembrie, cu un vot. 

Haideți să transformăm Piteștiul în orașul modern la care visăm cu toții. 

Să fim generația care nu mai lasă în urmă niciun cartier. Să fim generația care va atrage fonduri europene și îi va sprijini pe micii investitori să prospere. Generația care investește în școli și educația copiilor noștri. Generația care face din Pitești un oraș viu și prosper, din care tinerii să nu mai plece. 

Vechii politicieni NU vor progres pentru că le-ar rămâne lor mai puțin de furat. Dar voința noastră de schimbare e mai puternică și împreună vom învinge dacă mergem toți la vot. Suntem mai mulți decât ei. Am demonstrat asta: anul trecut, la europarlamentare, USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești. 

Fii parte din schimbare. Vino la vot pe 27 septembrie Votează Ionuț Moșteanu Primarul Piteștiului, echipa USR PLUS la Consiliul Local, Adrian Cîrstea - Președintele Consiliului Județean, echipa USR PLUS la Consiliul Județean.

Hai să oprim hoția din Primărie și să reconstruim, cu cinste și competență, Piteștiul nostru. 

E timpul schimbării!

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251