Ionică - cel mai votat potenţial candidat PSD

După cum ştim, în ultima perioadă PNL a făcut o serie de măsurători pe centrele urbane, printre care şi Piteştiul, măsurători menite să le arate care sunt cei mai potriviţi candidaţi pe care partidul i-ar putea aduce în bătălia pentru fotoliul de primar. La finalul sondajului pe Piteşti, în vreme ce situaţia propriilor candidaţi este ţinută la secret până ce Bucureştiul va analiza datele şi va stabili o strategie, au apărut pe surse câteva informaţii importante pentru adversarii lor politici, în special pentru cei de la PSD.

CITEȘTE ȘI ... Un deţinut de la Mioveni ne costă 7.778,59 lei pe lună


Se pare că, potrivit mai multor surse, în sondajul liberalilor cel mai bine cotat potenţial candidat al PSD este primarul în funcţie, Cornel Constantin Ionică, cu o intenţie de vot de aproximativ 19%. Este urmat foarte aproape de viceprimarul Sorin Apostoliceanu, la o diferenţă de doar jumătate de procent. Alte două nume ale PSD măsurate de liberali sunt Cristian Gentea şi Dumitru Tudosoiu, fiecare dintre ei ieşind în sondajele liberalilor undeva la 5-6%.


De remarcat că absolut toţi candidaţii PSD măsuraţi în sondajul PNL sunt sub media Partidului Social Democrat, care, conform aceleiaşi măsurători, ar avea în jur de 25%. 

 

CITEȘTE ȘI ... Percheziții în Argeș și București! Pretindeau că au firmă de transport și furau ...

 

 

Preluare Săptămânalul Ancheta