Ion Mînzîna: ”Noi venim cu realizari, ei cu promisiuni”

Fost senator şi fost deputat, actual președinte al PSD Argeș si vicepreşedinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă este de profesie economist. Are, de asemenea, mai multe specializari efectuate in strainatate: Belgia – şomaj, Luxembourg – conflicte colective de muncă, Institutul de studii administrative Copenhaga – Integrare europeană, Elveția - Fonduri universale de pensii.
Activand in functii  de inalta responsabilitate publica, Ion Minzina are o experienta bogata atât în domeniul protecției sociale, cât și în domeniul legislativ și în administrație. Cunoaste, așadar, foarte bine atât problemele cu care se confruntă oamenii, cât și ce și cum trebuie făcut pentru a le rezolva.

CITEȘTE ȘI ... Tragedie la Mioveni. A făcut infarct la locul de muncă


În calitate de parlamentar, a inițiat sau a fost co-autor al unor legi cu profund impact asupra societății în ansamblul ei. A contribuit, așadar, la elaborarea unor acte normative care produc și astăzi efecte sociale și economice.
Ulterior, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, cu atribuții in organizarea și controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean, a fost parte integranta a echipei care a adus in Arges cele mai mari fonduri din ultimii 30 de ani. 

”Experienta acumulata in functii de responsabilitate publica ma legitimeaza si ma recomanda. Dupa mandatul actual de vicepresedinte al Consiliului Judetean cunosc foarte bine realitatile judetului si stiu precis care sunt urgentele fiecarei localitati in parte. 
In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arges voi face ceea ce stiu mai bine -  voi construi! 
De fapt, aceasta este diferenta fundamentala dintre mine si ceilalti candidati – eu si echipa PSD  stim ce trebuie facut, am facut ceea ce trebuia facut pana in acest moment si vom face in continuare tot ceea ce trebuie facut pentru acest judet, in timp ce ei doar promit.
 Noi venim cu realizari, ei cu promisiuni.
 Cei care ma cunosc stiu foarte bine ca niciodata nu am facut promisiuni fara acoperire. Sunt convins ca, prin fapte, nu prin vorbe, voi duce Argesul pe primul loc!”

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019