Ion Mânzână: ”Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o duminică”!

Ion Mânzână, președintele Consiliului Județean Argeș, a transmis un mesaj pe pagina de socializare. Acesta le mulțumește argeșenilor pentru încrederea acordată la votul desfășurat duminică și promite implicare și multă muncă în viitorul mandat.

”Dragi argeșeni,

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o duminică, votul dumneavoastră ne onorează și ne obligă la responsabilitate, implicare și multă muncă, pentru a aduce echilibru și prosperitate în Argeș!

Îi felicit pe toți colegii mei pentru modul în care au făcut campanie și au reușit să vă transmită mesajul Partidului Social Democrat! Mulțumesc întregii echipe PSD, în special doamnei Simona Bucura Oprescu, pentru modul în care a coordonat această campanie, reușind să aducă normalitatea în situații aproape imposibile!

Acum, suntem în măsură să anunțăm o victorie frumoasă a PSD Argeș. Odată ce armele au tăcut, suntem deschiși la orice discuție cu celelalte partide pentru a ne pune cu toții priceperea, forța și determinarea în realizarea proiectelor de dezvoltare a acestui județ binecuvântat cu un potențial natural fabulos. Sunt convins că împreună cu dumneavoastră, argeșenii, vom duce Argeșul pe primul loc între județele țării!”