Ion Mânzână şi Simona Brătulescu - vicepreşedinţi la CJ

PSD Argeş s-a întâlnit astăzi în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean de după alegeri. La nivelul conducerii formaţiunii s-au stabilit propunerile partidului pentru conducerea CJ Argeş. Locul de preşedinte rămâne în dreptul medicului Dan Manu, în vreme ce poziţiile de vicepreşedinţi se împart între social-democraţi şi ALDE. Astfel, din partea PSD  va fi  nominalizat Ion Mânzână, iar din partea ALDE, cel mai probabil, Simona Brătulescu.

Desigur, aceste propuneri vor fi supuse spre vot, conform legii, şi la nivelul plenului CJ, dar - întrucât formaţiunile aliate au o majoritate relaxantă - nu se aşteaptă surprize în confirmarea datelor stabilite astăzi.

Tot în contul alianţei PSD-ALDE la nivel judeţean, s-au mai stabilit următoarele:

  • Pentru că primeşte unul dintre posturile de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, ALDE nu emite pretenţii la Primăria Piteşti acolo unde PSD va avea ambii viceprimari.
  • În toate localităţile în care PSD a pierdut fotoliul de primar, dar are şanse să preia postul de viceprimar, consilierii ALDE vor susţine propunerea social-democraţilor pentru desemnarea secunzilor din administraţiile publice locale.