Ion Mânzână, despre carantină:”O acțiune de acest fel nu va face decât să pună Argeșul pe harta negativă”

În această dimineață, a fost organizată o conferința de presă a PSD Argeș la care au participat președintele organizației județene, Ion Mânzână, și deputatul Nicolae Velcea, vicepreședinte al organizatiei județene.

CITEȘTE ȘI ... Deputatul Nicolae Velcea intră în lupta pentru Primăria Ștefănești!

Cu acest prilej, Ion Mânzână, președintele PSD Argeș, a atras atenția că o posibilă carantinare zonală ar pune Argeșul pe harta negativă și ar fi o dovadă de iresponsabilitate a unor autorități județene, ”fie ele și efemere în anumite funcții.


”O acțiune de acest fel nu va face decât să pună Argeșul pe harta negativă și ar fi o dovadă de iresponsabilitate. Trebuie discutat cu fiecare primar în parte pentru că sunt localități diferite, fiecare având specificul ei. Analiza sper să fie pertinentă. Eu am convingerea că nimeni din Consiliul Județean, ca preprezentanți a ceea ce înseamnă Comitetul Judetean pentru Situații de Urgentă, nu va vota o asemenea aberație.
Haideți să vedem și eforturile făcute la nivelul județului Argeș în această perioadă de către CJ și de către Consiliile Locale pentru a găsi calea cea bună. Eu refuz să cred că există atâta iresponsabilitate la nivelul unor autorități județene, fie ele și efemere în anumite funcții.”, a declarat în cadrul conferinței de presă, președintele PSD Argeș, Ion Mânzână.


În ceea ce privește alegerile, Ion Mînzînă a spus că Guvernul este cel care trebuie să decidă dacă vor mai avea loc sau nu în septembrie, dată fiind situația epidemiologică.

“Pentru cei de la PNL, singurul țel este să câștige alegerile, dispuși fiind să urce pe cadavre și să încalce orice regulă a democrației!”, a conchis liderul PSD Argeș.

CITEȘTE ȘI ... Ziua cea mai lungă! Primarii localităților vizate: Nu am știut nimic! A fost zero comunicare!

În cadrul conferinței a fost făcut și anunțul conform căruia deputatul Nicolae Velcea va fi candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Ștefănești.

”Mulțumesc conducerii organizației pentru propunere, propunere care mă onorează și mă obligă în egală măsura. Sunt născut și crescut în Ștefănești, sunt căsătorit și am un copil. Am lucrat la Dacia 31 de ani, ocupând funcții diverse, în special administrative. Sunt membru PSD din anul 2000, iar în 2012 am fost ales consilier județean, fiind președinte al comisiei de buget-finanțe și lider de grup. Din 2015 sunt vicepreședinte PSD Argeș, iar din 2016 sunt deputat, activând în comisiile de buget-finanțe și de apărare. Consider că exeperiența mea politică și experiența administrativă sunt punctele mele forte în ceea ce privește candidatura la Primărie. Ștefăneștiul are nevoie de mai multe lucruri necesare unui trai civilizat, de la utilități la o bună salubrizare. Se pot face multe, având în vedere că Ștefănești este o localitate cu buget destul de mare și în care se pot atrage și fonduri europene și naționale pentru diverse proiecte.”, a declarat Nicolae Velcea.